دیزل پمپ | بوستر پمپ دیزلی
بوستر پمپ دیزلی – دیزل پمپ -پمپ دیزلی بزرگ – پمپ های دیزلی با توان بالا – کوپله دیزل پمپ – کوپلینگ پمپ های ضد جرقه با دیزل موتور – پمپ های لجنکش دیزلی – کوپلینگ پمپیران با دیزل ژنراتور – پمپ های آتشنشانی دیزلی – پمپ های فاضلاب کش دیزلی – تخلیه آب مسیل ها - دیزل پمپ فاضلابی – موتور پمپ دیزلی لجنکش – موتور پمپ های سوانح و نجات – موتور پمپ های بزرگ برای سیل و تخلیه مسیر ها – موتور پمپ آب شور – موتور پمپ گل کش دیزلی
دیزل پمپ بوستر پمپ دیزلی
بوستر پمپ های دیزلی جهت موارد آتش نشانی و سیستم های sprinkler با استاندارد EN12845 در کارخانه های جامکو صنعت اسمبل و تولید می شوند . این نوع از بوستر پمپ ها در دو نوع ساخته می شوند , بوستر پمپ اول از یک الکترو پمپ و یک دیزل پمپ که هر دو پمپ دارای مشخصات هیدرولیکی یکسان هستند طراحی شده و سپس اجرا می شود و بوستر پمپ دوم هر دو پمپ با موتور دیزل پس از محاسبات به مرحله ی کوپلینگ می رسند .
در بوستر پمپ های آتش نشانی توسط سنسور فسار یا پرشر سوییچ برای هر یک از پمپ ها فشار خاصی تعریف می شود که پمپ ها در فشار تعیین شده شروع به کار کرده یا از مدار خارج می شوند . بوستر پمپ دیزلی دارای تابلو برق های تمام اتوماتیک جهت راه اندازی دیزل پمپ و الکتروپمپ می باشد و افتخار ما بر این است که از بهترین تجهیزات ها در سیستم های خود استفاده می کنیم .
بوستر پمپ های دیزلی در سه طرح زیر در کارخانه ساخته شده و تمامی تست ها انجام گرفته و تحویل مشتری قرار می گیرد :
یک یا دو پمپ سرویس عمودی یا افقی با مشخصات هیدرولیکی یکسان کوپله شده با الکتروپمپ . دو پمپ سرویس افقی با مشخصات هیدرولیکی یکسان کوپله شده با الکتروپمپ و دیزل . یک یا دو پمپ سرویس افقی با مشخصات هیدرولیکی یکسان کوپله شده با دیزل . دیزل پمپ:
از آنجایی که پمپها به وسیله یک نیروی وارد شونده از خارج مانند موارد زیر شروع به کار میکند و انرژی لازم برای انتقال سیال را از یک نیروی خارجی دریافت میکنند این گرداننده ممکن است یکی از دستگاههای ذیل باشد.
هوای فشرده الکتروموتور موتور دیزل موتور بنزین توربین گاز توربین بخار …… هوا در سیستمهای پنوماتیک و یا پمپهای دیافراگمی استفاده میکنند، موتورهای دیزل و بنزینی برای مواردی اضطراری و جایی که سیستمهای برق وجود نداشته باشد استفاده میشود البته پمپهای با گرداننده موتور بنزینی را برای پمپ قابل حمل نیز مورد استفاده قرار میدهند. توربینهای گاز دارای دور بالا بوده و معمولا برای ارتباط با پمپ از گیربکس کاهنده دور استفاده میشود، توربینهای بخار در صنایع نفت و پالایشگاهی و برای پمپهای بزرگ استفاده می شود. در برخی از سیستمهای حساس برای پمپهای آماده باش یا اصلی اجبارا از پمپ توربینی استفاده میشود این توربینها معمولا دارای دور بالا و توان کمتر از 2000 کیلووات میباشند و برای اتصال به پمپ معمولا از گیربکس کاهنده دور استفاده میشود. الکترو موتورها نیز به عنوان گرداننده پمپ به وفور در صنعت یافت میشود و در حالت نرمال دارای دورهای3000 و1500 میباشد و در توانهای مختلف وجود دارد، در صورتی که توان آن در بالاتر از 150 الی 200 کیلو وات باشد باید از والتاژهای بالا(3کیلو ولت و….) برای اتصال به آن استفاده شود. با توجه به حساسیت گرداندهها مقداری در خصوص توربینهای گازی و بخار صحبت خواهیم نمود. سپس به تشریح الکتروموتور میپردازیم. موتورهای دیزل در این گردانده با استفاده از سیستم پیستون و سیلندر و احتراق سوخت، توان لازم را تولید مینمایند معمولا به علت دلیل دور پایین این موتورها برای افزایش دور و انتقال قدرت با استفاده از پولی و تسمه انتقال قدرت به پمپ صورت میپذیرد.
بوستر پمپ های دیزلی - 5.0 out of 5 based on 1 vote